نرم افزار هتلداری تحت وب

shutterstock_340152863

 

نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

http://www.medrikgroup.com

نرم افزار هتلداری تحت وب این شرکت ، با توجه به تحت وب بودن کامل و همچنین استفاده از آخرین تکنولوژیهای فنی و نیازهای منطقی هتلها ، بسیار مناسب برای هتلهای  بزرگ خواهد بود.

نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک  همچنین با توجه به داشتن قابلیت چند هتل بودن و تجمیع اطلاعات هتلها ، می تواند راهکار مناسبی برای هتلهای زنجیره ای است . کنترل اطلاعات و دیده بانی لحظه ای برای مدیران اصلی یک مجموعه هتل زنجیره ای ، از نیازهای مهم مدیران ارشد چنین هتلهایی است.

نرم افزار هتلداری تحت وب
catering-as-part-of-hospitality
نرم افزار مالی تحت وب مدریک

نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

نرم افزار هتلداری تحت وب

ویژگیهای منحصربفرد و ویژه نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

الف – سيستم جامع يكپارچه تحت وب براي كليه مراکز تفریحی ، اقامتی یک مجموعه هتل زنجیره ای 

ديدگاه كلان ، در نظر گرفتن يك نرم افزار هتلداری تحت وب یکپارچه براي كليه هتلهای تابعه یک مجموعه هتل زنجیره ای  مي باشد.  در اين طرح يك بانك اطلاعاتي جامع شامل اطلاعات كليه هتلهای مجموعه در نظر گرفته شده است و كليه گزارشات مديريتي در  سطوح مختلف دفتر مركزي هتل مرکزی ، مناطق و واحدها از اين بانك بصورت اينترنتي يا اينترانتي قابل استخراج خواهد بود که بسته به امکانات موجود،  واحدها میتوانند به صورتهای on-line از سیستمها بهره برداری نمایند.

در اين طرح يك بانك اطلاعاتي جامع شامل اطلاعات كليه هتلها و مراکز مجموعه در نظر گرفته شده است و كليه گزارشات مديريتي در سطوح مختلف دفتر مركزي هتل  از اين بانك بصورت اينترنتي يا اينترانتي قابل استخراج خواهد بود.

ب – مرکزیت در تعریف ساختار و جزییات كدينگ حسابها و رويه هاي سياستگذاري کدینگ حسابها ( نظام مالی یکپارچه)

با توجه به وسعت مکانی و تعدد کاربران و با توجه به نیازهای گوناگون برای ایجاد کد و اجزا زیرسیستمها، بمنظور از بین نرفتن وحدت ساختار و با كمك محدوديت سطوح دسترسي كاربران امكان ايجاد كد جديد و تغيير اطلاعات پايه از هتلها گرفته مي‌شود و در صورت نياز به ايجاد كد جديد ، هتلها امكان درخواست ايجاد ، خواهند داشت و مسئول مربوطه در دفتر مرکزی هتل ، اين كار را در سيستم جامع انجام مي‌دهد. هرچند که انعطاف پذیری تعریف کاربران، میتواند امکان تعریف کد را در سطوح مختلف واحد ها مهیا کند تا ترافیک کاری و … مانع از انجام اعمال روزانه نشود.

پ – مرکزیت در تعیین نرخ خدمات و رويه هاي سياستگذاري نرخها :

با كمك محدوديت سطوح دسترسي كاربران امكان ايجاد كد جديد و تغيير اطلاعات پايه از هتلهای مجموعه گرفته مي‌شود و در صورت نياز به ايجاد كد جديد ، هتلها امكان درخواست ايجاد از دفتر مرکزی خواهند داشت . و مسئول مربوطه در دفتر مرکزی اين كار را در سيستم جامع انجام مي‌دهد .

به عبارت دیگر ، با استفاده از امکان تعریف عمومی خدمات میتوان نرخ آنها را نیز به صورت یکپارچه تعیین نمود. همچنین ایجاد و اصلاح نرخ عوارض و حق سرویس ها و معادلات مربوطه به صورت سراسری و هماهنگ انجام میپذیرد.

ت –  گزارشات مديريتي :

با توجه به سطوح دسترسی کاربران، تهيه كليه گزارشات مديريتي در سطح دفتر مركزی هتل( بصورت روزمره و ساعتی برای مراکزی که ارتباط on-line دارند) از ويرايش جامع هتلداری قابل استخراج است.

.

نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

http://www.medrikgroup.com

امکانات ویژه و عمومی نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

 

  • سیستم ها مبتنی بر وب WEB BASED بوده و برای اجرا شدن در محیط کاربر تنها به مرورگر BROWSER(IE8,MOZILA,CHROME,OPERA,…) اینترنت نیاز دارند و سیستم عامل نقشی در این بین ندارد .
  • بانک اطلاعاتی استفاده شده در سیستم ها MSSQLServer 2014  بوده و از کلیه امکانات به روز آن استفاده گردیده است .
  • ثبت تاریخچه کامل عملیات کاربران به صورت لحظه ای با ذکر ساعت و تاریخ وقوع ، نام کاربر ، IP شبکه ، صفحات مشاهده شده ، گزارشات تهیه شده و مدیریت آماری وقایع به عبارت دیگر امکان مدیریت کاربران با تعریف سطوح دسترسی مختلف برای هر کاربر ، ایجاد و نگهداری تاریخچه عملیات کاربران از جمله ورود ، خروج ، اصلاحات ، حذف و یا … وجود دارد .
  • مدیریت کاربران به دو روش تعریف سطح دسترسی روی امکانات سیستم و با تعریف سطح دسترسی با توجه به سطوح اطلاعات .
  • مشخصات فنی نرم افزارها صد در صدAJAX بانک اطلاعاتی MSSQLServer 2014  گزارش سازStimulSoft2015.
  • امکان تهیه گزارشات مدیریتی و ارسال به Excel جهت بررسی و با اعمال تغییرات در گزارشات .
  • امکان چند هتلی بودن با تابعیت از ساختار درختواره در هتلهای تابعه و سیاستگذاری از بالا به پایین در درختواره و امکان تجمیع اطلاعات از پایین به بالا .
  • امکان طراحی سرفصل ها با سه سطح تفصیلی شناور ( تفصیل ، مرکز هزینه ، پروژه ) .
  • متغیر بودن طول کدینگ در کلیه سیستم ها و امکان اعمال تغییرات توسط کاربر .
  • کدینگ یکپارچه و جامع با حفظ استقلال لازمه بر روی تمامی سیستم ها .
  • ارائه سیستم حسابداری تجمیعی برای استفاده در هتلهای زنجیره ای و سرمایه گذاری جهت تجمیع اطلاعات هتلهای تحت پوشش بصورت لحظه ای .
  • امکان اجرای فعالیت های متنوع و مورد نیاز جهت سهولت در ثبت اسناد حسابداری .
  • امکان تسهیم هزینه با توجه به تعاریف کاربر در مراکز تعریف گردیده.
  • امکان تعریف انواع سند های رسید ، برگشت از رسید ، حواله و برگشت از حواله با توجه به مبداء و مقصد های دلخواه و متفاوت .
  • امکان قیمت گذاری های مختلف در هر یک از انبارهای تعریف شده بصورت میانگین دوره ای ، میانگین موزون ، FIFO ، LIFO و استاندارد و مقایسه روش های قیمت گذاری با یکدیگر .
  • امکان مدیریت و کنترل چک های دریافتی و پرداختی .
  • امکان ارائه و پشتیبانی از تمامی قوانین کشوری از جمله اضافات و کسور بر روی فاکتور، ارتباط با اداره بیمه ،ارتباط با اداره مالیات ، ارتباط با انواع بانکها و صورتحسابهای بانکی و …
  • دسترسی آسان به آخرین وضعیت حساب مشتریان ، ریز گردش حساب مشتریان ، مانده حسابها توسط مدیران .
  • کلیه عملیات پذیرش ، رستورانها ، صندوقها ، رزرواسیون و … در این نرم افزار با تعامل کامل با سیستمهای مالی قابل اجرا و بهره برداری است.

سيستم تجميعي  و کنترل مدیریت

در  سيستم هتلداری قابليت تعريف هتل يا مراکز اقامتی وجود خواهد داشت و بدين ترتيب با جمع آوري اطلاعات در يك نسخه واحد و مرکزی امكان تهيه كليه گزارشات ترازها و دفاتر و غيره بصورت تجمیعی بین تمام هتلهای مجموعه بوجود خواهد آمد. بايد توجه داشت كه بستر ارتباطي مناسب در تسهيل اين امر بسيار موثر مي باشد كه در حوزه اين پروژه نمي باشد به همين دليل دو نوع ارتباط در نظر گرفته خواهد شد انتقال اطلاعات به واحد مركزي بصورت خودكار ( مثلا روزانه ) براي واحدهايي كه ارتباط online دارند و انتقال بصورت batch و ارسال و دريافت اطلاعات براي واحدهايي كه ارتباط online  ندارند.

نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

نرم افزار هتلداری تحت وب

خصوصيات اجزا و زیرساختهای نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

الف – بانك اطلاعاتي :

کلیه اطلاعات هتلهای زیر مجموعه  ، به همراه سالهای مالی متفاوت بر روی يك بانك اطلاعاتي قرار دارند که با استفاده از امکانات پیشرفته ای که MSSQLServer 2014 در اختیار استفاده کنندگان میگذارد، مدیریت و نگهداری اطلاعات به راحتی امکانپذیر خواهد بود .

ب – كدينگ جامع :

يك كدينگ جامع براي كليه هتلهای زیرمجموعه  (هتلداری ، رستوران ، پذیرش و اتاقها ، حسابداري ، انبار، حقوق و …)  در نظر گرفته مي شود و اجزا سیستم مانند اتاقها ، مهمانان ،  کالاها  و … دارای مفهوم و موجودیت یکسانی در کلیه زیر سیستم ها هستند که متناظر با هر زیرسیستم اطلاعات تخصصی آنها ذخیره میشوند.

پ – Log اطلاعات :

ثبت تغييرات اطلاعات نيز بصورت خودكار و كاملا Transparent از ديد کاربر و حتی برنامه نويس براي جداول تعيين شده توسط طراح بانك اطلاعاتي انجام پذير است. مشخصات كاربر و ماهیت تغییر انجام شده با هر تغيير ثبت مي‌گردند.

ت – مديريت كاربران و ثبت عمليات كاربران

مديريت كاربران بصورت متمركز طراحي گرديده است و هنگام ورود به سيستم جهت شناسايي و اختيارات كاربر ، مشخصات وي از نرم افزار مديريت كاربران استعلام مي‌گردد.      ( مي توان سرور جداگانه اي براي اين منظور در نظر گرفت ) نكته مهم براي مدير سيستمها رديابي كاربر و مشاهده عمليات انجام شده توسط كاربر است، براي مثال كاربر چه زماني وارد سيستم شده ، چه صفحه اي را در چه زمان باز و بسته كرده ( مثلا زمان ورود و خروج به فرم سند حسابداري ، گزارش تراز و … ) و در نهايت چه زماني از سيستم خارج شده است. ضمنا امكان اعمال محدوديت به دو صورت براي كاربران وجود خواهد داشت، يكي محدوديت روي امكانات سيستم و ديگري محدوديت بر اساس اطلاعات می باشد .

ث – ويژگيهاي صفحات ورود اطلاعات :

با توجه به تحت وب بودن برنامه ها و دشواري بسيار زياد در پياده سازي ، كليه امكانات نرم افزارهاي تحت ويندوز در صفحات ورود اطلاعات پيش بيني گرديده است. به عنوان مثال فعال بودن كليد Enter  با عملکرد ویندوزی آن، فارسي بودن هميشگی كليه ارقام بدون توجه به تنظیمات کاربر ، داشتن جداكننده براي مبالغ حتي در لحظه وارد كردن ارقام آن ، تاريخ شمسی با ارقام فارسي و كنترلهاي لازم ، توانایی استفاده از فيلدهاي ورود اطلاعات با تنظیمات (mask) خاص مانند كد كل معين ( 999-09 ) و بسياري امكانات ديگر که هریک از این موارد ذکر شده ، خود دارای امکانات خاصی چون شمارنده بالا و … دارند و همگي كار كاربر با نرم افزار را بسيار راحت مي‌كنند و دشواريهاي معمول استفاده از سيستمهاي تحت وب براي كاربر نهايي، در اين سيستم به حداقل رسيده است.

نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

نرم افزار هتلداری تحت وب

اطلاعات فنی 

این بخش ویژه کارشناسان برنامه نویس و طراح و همچنین مدیران IT  محترم نگاشته شده است و تلاش شده کلیه نیازهای اطلاعاتی ایشان پاسخ داده شود :

نرم افزار هتلداری تحت وب

متدولوژی RUP

متدولوژی استفاده شده در تولید نرم افزارهای شرکت پردازش پیشه مدریک ، RUP است که با توجه به وسعت و انعطاف پذیری این متدولوژی در فازهای مختلف آغازین، تعیین، ساخت، استقرار پروژه های نرم افزاری، میتوان از راه کارهای آن بهرمند شد. در پروژه های اجرا شده در شرکت پردازش پیشه مدریک ، متناسب با حجم و اندازه پروژه ها از ابزارهای در دسترس قرار گرفته توسط این متدولوژی استفاده شده است.

نرم افزار هتلداری تحت وب

پيكربندي 

Dot Net FrameWork 3.5

زبان برنامه نويسي  ASP .net , C# .net , java script

بانك اطلاعاتي SQL Server 2008 و استفاده از T-Sql

مستندات کتبی Office 2007

سيستم مديريت اسناد  Visual Studio Team System

استفاده از Component هاي توليد شده توسط شركت مدریک جهت یکپارچگی

ابزار فرم ساز توليد شده توسط شركت مدریک  جهت استاندارد سازي

گزارشات Crystal Reports 12

.

نرم افزار هتلداری تحت وب

معماري مبتني بر Service Oriented

زیرسيستمها و امكانات ارائه شده تماما بصورت سرويس هاي جداگانه طراحي گرديده اند و بدين ترتيب امكان بسط سيستم و تغيير در هر قسمت به راحتي قابل انجام است. ضمنا روش برنامه نويسي بصورت استاندارد لايه‌اي است.

نرم افزار هتلداری تحت وب

تست نرم افزارها

با استفاده از روشهای استاندارد و نرم افزارهای موجود، تست و آزمون عملکرد سیستم انجام میپذیرد. این تست در کلیه موضوعات مربوط به پروژه حتی document های تعریف شده انجام میپذیرد.

 با استفاده از ابزارهاي  

                                 Functional  test  .Net 2008

Unit

Integration

Acceptance

Non-functional test

Performance ( Web Performance Suite با استفاده از ابزار)

Load balancing

Stress

Usability

.

نرم افزار هتلداری تحت وب

مدل امنیتی

رعایت دیدگاه های مربوط امنیت اطلاعات :

امنیت را بایستی در سه سطح  بررسی کنیم:

Network

Host

Application

ضعف امنیتی در هر سطح باعث حمله توسط نفوذگران خواهد بود.برای این منظور مسئله امنیت را باید در هر سه سطح ، (شبکه ، میزبان و برنامه ) در نظر گرفت.

در شکل زیر می توانیم بصورت جزیی تر درهرلایه ساختاری که برای امنیت مطرح گردیده است ، را مشاهده کنیم.

لایه اول که همان امنیت شبکه است که شامل تنظیم و پیاده سازی روتر,سویچ و فایرول می باشد.

لایه دوم که همان امنیت میزبان هاست که امنیت کامپیوتر شخص را از دید سیستم عامل و شبکه مورد بررسی قرار می دهد . بخش سیستم عامل شامل : سرویس ها، فایل ها، ریجستری و ..در بر می گیرد و دیگری ازدید شبکه که شامل  پورت ها و پروتکل ها است.

لایه سوم که همان امنیت برنامه است که شامل قسمتهای مانند : صحت ورود اطلاعات ، تایید هویت ، سطح دسترسی ، روش ورود به برنامه و ارتباط با پایگاه داده ، نحوه نگهداری داده ها در حافظه ، مدیریت جلسه ها( (session، رمزنگاری داده های خاص ، روش برخورد با ارسال پارامترها، نحوه برخورد با Error ها و بررسی (کنترل زمان های  مجاز فعالیت کاربران و ثبت ورود و خروج آنها ) می شود

.

نرم افزار هتلداری تحت وب

سيستم مديريت كاربران

در سيستمهاي نرم افزاري جامع  داخل كشور  ، همواره نياز به يك سيستم قدرتمند  مديريت كاربران كه به راحتي قابليت نصب و مجتمع سازي با سيستم هاي موجود را داشته و همچنين نياز هاي آينده و يكپارچه سازي با كاربران را در يك دامنه (Active Directory) پشتيباني نمايد و همچنين قابليت اتصال به سيستم هايي نظير Log و Events و… را نيز شامل گردد ، از دير باز احساس مي شده است. طبعا با گسترش Web-Application ها و برنامه هاي تحت وب و گستردگي استفاده از چنين سيستم هايي ،  نياز به يك سيستم جامع مديريت كاربران با امكانات وسيع در دسته بندي كاربران ، سطوح دسترسي ، زمان كار ، Log و… اهميت بيشتري پيدا كرد.

شركت پردازش پیشه مدریک با همين نگرش و در platform جديد مبتني بر .Net ، طراحي و پياده سازي سيستم مديريت كاربران را به صورت مستقل و با رويكرد سرويس گرا آغاز كرده است . بخش مديريت كاربران در نرم افزار مدریک، با نگرش سرويس گرا و با نگاه به امكانات و محدوديت هاي سيستم هاي معادل ، نظير Active Directory به صورت يك سيستم جامع و كاملا مجزا طراحي و پياده سازي شده است به گونه اي كه به صورت موازي و در تعامل با زير سيستم هاي ديگر در بسته نرم افزاري مدریک قرار مي گيرد و با استفاده از ورودي-خروجي هاي طراحي شده براي سيستم تنها به مبادله اطلاعات با نرم افزار هاي ديگر مي پردازد.

.

نرم افزار هتلداری تحت وب

ویژگیهای فنی نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک

از مهمترين ويژگي هاي سيستم مي توان به موارد زير اشاره كرد:

الف –   Distributed

از مهمترين مزيت هاي  سيستم جامع كاربران مدریک قابليت اتصال آن در شبكه با زير سيستم هاي ديگر است ، به گونه اي كه سيستم كاربران مي تواند به صورت جداگانه در يك كامپيوتر مجزا نصب شده و به ارائه سرويس به زير سيستم هاي ديگر بپردازد. اين قابليت در تجميع اطلاعات كاربران در سيستم هاي بزرگ يك مزيت عمده محسوب مي شود. همچنين پايگاه داده نرم افزار كاملا مستقل بوده و قابليت distribution در شبكه را دارد. از ديگر مزيت هاي اين سيستم ارتباط به صورت Synchronous و Asynchronous با سيستم هاي ديگر است كه قابليت بسيار مهمي براي توسعه دهندگان نرم افزار در يك سيستم distributed است .

ب –  معماري سرويس گرا

سيستم جامع كاربران مدریک كاملا منطبق بر استاندارد هاي معماري سرويس گرا طراحي شده است. اين سيستم با استفاده از  يك interface كه در دسترس طراح و يا برنامه نويس زيرسيستم هاي ديگر قرار مي گيرد و با حفظ سطح دسترسي ، به تعامل با برنامه هاي ديگر مي پردازد. موتور كاربران مدریک قابليت نصب به صورت Web-Service ، WCF Host ، Windows Service و يا استفاده مستقيم از .dll برنامه را دارد . به صورتي كه طيف بسيار وسيعي از نرم افزار ها اعم از Web-Based و يا Windows-Based قابليت اتصال با آنرا دارند.

پ –   بانك اطلاعاتي SQL Server 2008

طراحي نرم افزار جامع كاربران مبتني بر آخرين نسخه SQL Server است و كليه تراكنش ها با پايگاه داده با استفاده از Stored Procedure هايي كه در پايگاه داده نصب شده اند انجام مي شود، كه علاوه بر پشتيباني و بروز سازي بهتر امكان استفاده از پايگاه داده در موارد خاص و حرفه اي تر طراحي نرم افزار را به توسعه دهندگان نرم افزار مي دهد.

ت – اتصال به Active Directory با استفاده از LDAP

سيستم جامع مديريت كاربران مدریک با توجه به گستره امكانات ، نياز به استفاده از Active Directory به عنوان موتور كاربران را مرتفع مي سازد ، در هر حال در موارد خاص با استفاده از LDAP ، امكان import و Synchronous كردن اطلاعات گروه ها و كاربران تعريف شده در Active Directory ، در سيستم وجود دارد. در اين مكانيزم ، كاربران ، گروه ها ، ساعت كاري و مشخصات كاربران در Active Directory  تعريف شده و در هنگام setup برنامه توسط مدير سيستم در سيستم كاربران مدریک import   مي شوند . synchronous سازي اطلاعات بعد از import كردن ، توسط سيستم و بصورت خودكار انجام خواهد شد.

ث – اتصال به ديگر سيستم هاي سرويس گرا

قابليت اتصال به سيستم هاي ديگر نرم افزاري نظير Log (كه در بسته نرم افزاري مدریک به صورت زير سيستم مجزا وجود دارد) ، مديريت Error و يا Event Log هاي متفاوت ، در سيستم مدریک وجود دارد كه در هنگام setup  سيستم و با استفاده از وقفه هاي ايجاد شده توسط نرم افزار انجام مي شود. مزيت موجود در اين سيستم اين است كه سيستم مديريت كاربران تنها قادر به اتصال به سيستم هاي سرويس گرا مي باشد.

در حال حاضر سيستم مديريت كاربران قادر به اتصال  به سيستم Operation Log و Error Log مي باشد كه در سيستم  مدریک وجود دارد . در اين حالت ،كليه عمليات  نظير ورود و خروج به سيستم ، مشاهده ، ويرايش و يا خروج از يك فرم  و همچنين كليه Error‌ هاي منطقي سيستم با ذكر شناسه كاربر ، IP كامپيوتر استفاده كننده ، ساعت كار و مشخصات ديگرLog   شده و در پايگاه داده مجزا ، ثبت مي شود.

ج –  سطح دسترسي

سطح دسترسي در سيستم مديريت كاربران مدریک ، با نگرش role-based بوده است . ‌اين بدين معني است كه هنگام setup نرم افزار role هاي مورد نظر به صورت سلبي يا ايجابي در سيستم تعريف مي شود و در واقع در هنگام تعريف كاربران و يا گروه هاي كاري است كه  مشخص مي شود كه كاربر و يا گروه كاربران مورد نظر به role مشخصي دسترسي خواهند داشت يا خير.

نكته قابل تامل اين است كه سيستم مديريت كاربران ، در اين مساله هيچ اطلاع و يا كنشي با نرم افزاري كه role را ذخيره و يا فراخواني مي كند نخواهد داشت و تنها ارتباط اين است كه role مورد نظر را ذخيره كرده و هنگام بازخواني آن ،  با توجه به role كاربر و role‌ هاي گروه هاي كاربران ، Effective role را ايجاد نموده و آنرا باز مي گرداند. Effective role شامل role هاي اختصاصي كاربر بعلاوه role هاي اختصاص داده شده به گروه و يا گروه هايي است كه كاربر در آن عضويت دارد.

در بسته نرم افزاري جديد مدریک ، User Interface خاصي براي اين منظور پيش بيني شده  است كه بدون نياز به  برنامه نويس ، مي توان بر روي فرم هاي مختلفِ برنامه ، از اعمال كد خاص در سطح دسترسي گرفته  تا ارتباط با فرم هاي مختلف و خواندن اجزاي فرم به صورت ديناميك و همچنين  امكان ذخيره و ويرايش  role ها در سيستم كاربران را فراهم كرد.

چ – كاربر گروه كاربران شيفت كاري

در سيستم نرم افزار مديريت كاربران مدریک ، كاربر، گروه كاربري و شيفت كاري به صورت موجوديت هاي مجزا ديده شده اند كه به صورت كاملا جداگانه تعريف و ويرايش مي شوند . با اين توضيح كه كاربر مي تواند عضو يك يا  چندين گروه يا شيفت كاري بوده و همچنين گروه كاربران نيز مي تواند عضو يك يا چندين شيفت كاري باشد. كليه امكانات سيستم نظير سطح دسترسي ، فعال بودن ، تاريخ فعاليت ، ساعت كاري و … مي تواند به هر يك از موجوديت ها به صورت جداگانه نسبت داده  شود. طبيعتا امكانات سيستم به صورت سلسله مراتبي ،‌ از سطوح بالاتر به سطوح پايين تر منتقل مي شود ؛ در مواردي كه بين سطوح بالاتر و سطح جاري اختلاف بوجود آيد ، هميشه امكانات اختصاصي سطح جاري داراي اولويت است.

لازم به ذكر است كه تنظيم ساعت كاري روزانه تنها براي كاربر و گروه كاربران امكان پذير است . شيفت كاري با مشخص كردن روزهاي هفته و ساعت كاري هفتگي مشخص  مي شود.

ح – Concurrency

با استفاده از API هاي Low Level در سيستم مديريت كاربران مدریک ،  امكان تشخيص همزماني فعاليت هاي كاربران وجود دارد. اين فعاليتها يا مي تواند ورود به يك سيستم با شناسه يكسان باشد و يا ويرايش سند يكسان توسط دو كاربر به صورت همزمان . در اين موارد توسعه دهنده نرم افزار مي تواند متناسب با نياز ، تصميم به خروج كاربر، اخطار به كاربران و يا ادامه عمليات بگيرد.

با توجه به web-based بودن سيستم و احتمال  قطع شدن  ارتباط بين client و server بعد از زمان بارگزاري ، طبعا پياده سازي اين سيستم و عملكرد شبيه socket براي آن ، از اهميت به سزايي برخوردار است.

خ – Monitoring و گزارشات

با توجه به امكانات سيستم در نگهداري Log و همچنين با توجه به كليه عمليات و همچنين track كليه كاربران حاضر در سيستم ، مي توان گزارشات متنوعي از عملكرد كاربران در سطح مديريتي تهيه كرد كه نمونه هاي آن شامل موارد زير است:

گزارش ورود و خروج كاربران به سيستم

گزارش عملكرد كاربران و مدت زمان عملكرد در هر صفحه خاص

گزارش عملكرد از كامپيوتر با IP خاص در بازه زماني

گزارش كاربراني كه بر روي سند يا اسناد خاصي كار كرده اند

گزارش تجميعي از ساعت كار كاربران

گزارش تجميعي عملكرد يك كاربر در بازه زماني  و …

در مورد كليه اين گزارشات مي توان از چارت هاي گرافيكي و يا به صورت تفصيلي گزارش تهيه كرد.

همچنين مدير سيستم مي تواند عملكرد كاربران سيستم را به صورت زنده در بخش monitoring سيستم مشاهده كند، اين اطلاعات شامل مدت زمان فعاليت و ليست فرم هاي كه كاربر در آنها كار مي كند است. مدير سيستم علاوه بر monitor كردن  مي تواند، دسترسي كاربر به سيستم را به صورت زنده محدود و و يا او را از فرم يا فرم هاي خاصي خارج كند.

نرم افزار هتلداری تحت وب

تجميع اطلاعات

بسته نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک شامل چندين زيرسيستم است كه به همراه يك هسته مركزي با “يك” پايگاه داده يكسان در يك Web-Server ، ميزباني مي شود. كليه زير سيستم ها با پايگاه داده متمركزي كه در Config پروژه مشخص شده است ارتباط دارند و اطلاعات مربوطه را در پايگاه داده ذخيره يا از آن بازخواني مي كنند.

نكته حائز اهميت در طراحي پايگاه داده نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک ، يكپارچگي پايگاه داده و تجميع اطلاعات در يك پايگاه داده واحد است بگونه اي كه كليه اطلاعات هتلها،  اشخاص و كاربران نرم افزار به صورت يكپارچه و در پايگاه داده نرم افزار موجود است، اين مساله علاوه بر يكپارچگي اطلاعات، تجميع اطلاعات در پايگاه داده اصلي موجود در دفتر مركزي هتل را هم به همراه خواهد داشت.

الف – تجميع اطلاعات و جلوگيري از Down-Time در يك شبكه محلي LAN :

هنگامي كه نرم افزار فقط در يك شبكه محلي نصب شده است براي جلوگيري از Down-Time مي توان از 2 سرور موازي كه نسخه يكساني از نرم افزار روي هر دو نصب شده است استفاده كرد. براي مثال سرور A به عنوان سرور اصلي و سرور B به عنوان سرور پشتيبان، كه سرور A به پايگاه داده A.DB و سرور B به پايگاه داده B.DB متصل اند. پايگاه هاي داده A.DB و B.DB مي توانند بر روي سرور هاي A و B يا سرور هاي ديگر نصب شده باشند. نرم افزار تحت دامنه ویژه شرکت و با استفاده از سرور A قابل دسترس است. نكته قابل توجه اين است كه در DNS سرور نصب شده در شبكه محلي، دامنه ویژه شرکت تنها به سرور A اشاره مي كند كه نسخه اي از نرم افزار روي آن نصب شده است، در هنگام بروز مشكل براي سرور A يا بروز رساني با تغيير DNS Entry مشخص كننده دامنه ویژه شرکت به سرور B از بروز Down-Time در شبكه جلوگيري به عمل  مي آيد.

همچنين براي تجميع و يكسان سازي اطلاعات، پايگاه هاي داده A.DB و B.DB با استفاده از Replication با هم Synchronous هستند به گونه اي كه كليه اطلاعات ذخيره شده روي A.DB  به صورت آني بر روي B.DB و بالعكس موجود است. در هر لحظه مي توان از اطلاعات پايگاه A.DB و يا B.DB نسخه پشتيبان تهيه كرد.

ب – تجميع اطلاعات و جلوگيري از Down-Time در WAN:

هنگامي كه نرم افزار در چندين شبكه محلي كه به صورت Offline يا Online با يكديگر ارتباط دارند،  نصب شده باشد، بسته به اطمينان و سرعت شبكه ارتباطي بين نقاط مختلف از يكي از 2 سناريو زير مي توان استفاده كرد:

ب- 1-   شبكه با backbone قوي:

در اين حالت سرور A به عنوان سرور اصلي و سرور B به عنوان سرور پشتيبان به همراه پايگاه داده A.DB و B.DB در دفتر مركزي شركت و يا جايي كه تجميع اطلاعات در آن صورت مي گيرد نصب مي شود . همچنين سرور C به عنوان سرور پشتيبان محلي به همراه پايگاه داده C.DB در همان محل نصب مي گردد. نرم افزار ، تحت دامنه دامنه ویژه شرکت و با استفاده از سرور A ، قابل دسترس است. پايگاه داده هاي A.DB و B.DB همواره در دفتر مركزي و پايگاه هاي داده A.DB و C.DB با استفاده از Replication به صورت آني با يكديگر Synchronous مي شوند. در اين حالت پايگاه داده C.DB كليه اطلاعات را به A.DB منتقل مي كند. در صورتي كه پايگاه داده A.DB تنها اطلاعات مربوطه از قبيل تعاريف، تنظيمات اوليه، نرخ ها و… را به C.DB منتقل مي سازد.

در حالتي كه در مكان سومي نياز به نصب نرم افزار باشد، سرور D و پايگاه داده D.DB به عنوان سرور پشتيبان در محل نصب مي شود و با استفاده از Replication ، اطلاعات پايگاه هاي داده D.DB و A.DB با هم Synchronous مي شوند. واضح است كه پايگاه داده A.DB تنها اطلاعاتي را به D.DB مي فرستد كه مربوط به سرور D است و اطلاعات C.DB براي D.DB ارسال نمي شود.

در هنگام بروز مشكل و يا بروز رساني سرور A با تغيير DNS Entry مشخص كننده دامنه ویژه شرکت به سرور C و D در مكان هاي C و D مي توان از Down-Time جلوگيري كرد. هنگام بازگشت سرور A با بازگرداندن DNS Entry كليه client ها كماكان به سرور A متصل مي شوند. همچنين پايگاه هاي داده C.DB و D.DB اطلاعات را با استفاده از Replication به A.DB منتقل كرده و پايگاه داده A.DB كليه اطلاعات را به صورت تجميعي خواهد داشت.

واضح است كه در دفتر مركزي شركت و جايي كه سرور A وجود دارد براي جلوگيري از Down-Time    مي توان از سرور B و پايگاه داده B.DB مانند روشي كه در مورد شبكه هاي محلي گفته شد استفاده كرد.

ب- 2-  شبكه با backbone ضعيف:

در اين حالت سرور A به عنوان سرور اصلي و سرور B به عنوان سرور پشتيبان به همراه پايگاه داده A.DB و B.DB در دفتر مركزي شركت و يا جايي كه تجميع اطلاعات در آن صورت مي گيرد نصب مي شود. سرور C به عنوان سرور اصلي محلي و سرور D به عنوان پشتيبان به همراه پايگاه هاي داده C.DB و D.DB در محل نصب مي شوند. نرم افزار تحت دامنه دامنه ویژه شرکت و با استفاده از سرور C قابل دسترس است.

پايگاه داده هاي A.DB و B.DB همواره در دفتر مركزي و به صورت آني و پايگاه هاي داده A.DB و C.DB با استفاده از Replication ، تنها در زمان هاي خاصي كه امكان ارتباط شبكه اي با دفتر مركزي و جود دارد با يكديگر Synchronous مي شوند. در اين حالت پايگاه داده C.DB كليه اطلاعات را به A.DB منتقل   مي كند در صورتي كه پايگاه داده A.DB تنها اطلاعات مربوطه از قبيل تعاريف، تنظيمات اوليه، نرخ ها و… را به C.DB منتقل مي سازد.

در حالتي كه در مكان سومي نياز به نصب نرم افزار باشد، سرور E به عنوان سرور اصلي محلي و سرور F به عنوان پشتيبان به همراه پايگاه هاي داده E.DB و F.DB كه با يكديگر Synchronous هستند، در محل نصب   مي شوند. و با استفاده از Replication ، اطلاعات پايگاه هاي داده E.DB و A.DB با هم Synchronous مي شوند. واضح است كه پايگاه داده A.DB تنها اطلاعاتي را به E.DB مي فرستد كه مربوط به سرور E است و اطلاعات C.DB براي E.DB ارسال نمي شود.

در هنگام بروز مشكل محلي، با تغيير DNS Entry مشخص كننده دامنه ویژه شرکت به سرور D يا F در مكان هاي C و E مي توان از Down-Time جلوگيري كرد.  در اين حالت و از آنجايي كه ارتباط دائمي با دفتر مركزي وجود ندارد، Down-Time شدن دفتر مركزي تاثيري روي سرور هاي محلي نخواهد داشت و تنها در زمان Replication است كه بايد سرورهاي دفتر مركزي و محلي فعال باشند.

در تمامي سناريو هاي ذكر شده، اطلاعات تجميعي نهايتا با تاخير جزئي روي سرور A و پايگاه داده A.DB وجود دارد كه براي گزارشات و بررسي هاي مديريتي مناسب خواهد بود.

در صورتي كه Replication اطلاعات دفاتر محلي با دفتر مركزي به صورت منظم انجام شود، تهيه نسخه پشتيبان تنها در محل دفتر اصلي و با استفاده از پايگاه داده A.DB انجام خواهد گرفت، در غير اين صورت تهيه نسخه پشتيبان در محل دفاتر محلي اجتناب ناپذير خواهد بود.

.

نرم افزار هتلداری تحت وب

نسخه پشتيبان

تهيه نسخه پشتيبان از پايگاه داده نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک، با استفاده از API هاي قابل استفاده در SQL  Server ،  مي تواند در داخل برنامه مدریک انجام گيرد. به عبارت ديگر استفاده كننده از نرم افزار در محيط خود نرم افزار و با استفاده از User Interface  تحت اختيار ، قادر به گرفتن نسخه پشتيبان ، restore كردن اطلاعات و مديريت فايل هاي پشتيبان خواهد بود. مدير سيستم كه در واقع مديريت كننده تهيه نسخ پشتيبان نرم افزار در اين حالت مي باشد ، مي تواند به صورت دستي و يا با تعريف نمودن اتوماتيك backup دوره اي ، اقدام به تهيه نسخه پشتيبان نمايد. لازم به ذكر است كه تهيه نسخه پشتيبان كاملا remote و از طريق ديگر كامپيوتر هاي متصل به شبكه قابل انجام است.

فايل هاي پشتيبان تهيه شده روي سرور ، در محلي كه از نظر سطح دسترسي امن است ذخيره مي شوند و مدير سيستم از طريق همان UI كه مربوط به مديريت پشتيبان بود ، مي تواند فايل هاي پشتيبان را download و آنرا روي ديگر storage device ها ذخيره نمايد و يا از محل دفتر خارج كند. همچنين براي امنيت بيشتر داده هاي نرم افزار، قبل از هر بار restore كردن اطلاعات، نسخه جديدي از پايگاه داده نرم افزار بصورت اتوماتيك backup گرفته مي شود.

با توجه به اينكه فايل هاي پشتيبان تهيه شده با استفاده از API قابل استفاده در  SQL Server تهيه شده اند، امكان restore كردن اطلاعات به صورت دستي و در محيط SQL Enterprise Manager براي توسعه دهنده نرم افزار نيز ميسر است، كه در هنگام پشتيباني از نرم افزار و يا زماني كه سرور برنامه به دلايل نرم افزاري يا سخت افزاري ، قادر به ارائه سرويس نيست يك مزيت محسوب مي شود.

همچنين قابليت فشرده سازي براي فايل هاي پشتيبان تهيه  شده نيز وجود دارد كه در زمان هايي كه سرور برنامه ظرفيت كمتري از ديسك سخت را در اختيار دارد، كاربرد  خود را نشان مي دهد. همچنين براي تخليه فضاي ديسك سخت اشغال شده توسط نسخ پشتيبان، مي توان براي هر نسخه پشتيبان ، زمان انقضا مشخص كرد كه بعد از سپري شدن زمان مورد نظر ، فايل پشتيبان از روي سرور بطور خودكار  پاك گردد.

نرم افزار هتلداری تحت وب

داشبورد مديران

داشبورد مديران يک ابزار مديريتي قوي جهت  نمايش اطلاعات عملكردي در هتلهاست و براي مديراني ايجاد مي گردد که به اين اطلاعات مديريتي با سرعت دسترسي بالا نياز دارند .  فرمتي که بيينده آن به سرعت بتواند ميزان کارايي و عملكرد سيستم را تشخيص داده و آنرا مديريت نمايد. همچنين داشبورد ، راه حلي جامع براي کليه هتلها و مجموعه های است که به منظور نظارت بر وضعيت موجود در هتلهای  به چنین ابزاری نیازمندند.

سیستم مدیریت گزارشات یا به تعبیر دیگر “داشبورد مدیریتی” مدریک، سیستمی نرم‌افزاری است که داده‌های محیطی و عملیات سازمانی را جمع‌آوری و سپس آنها را فیلتر، سازمان‌دهی و انتخاب می‌کند و به عنوان اطلاعات به مدیران ارائه می‌ نمايد. اين سيستم ، ابزاری برای مدیران فراهم می‌آورد که اطلاعات مورد نیاز خود را با سليقه و انتخاب خود ، تولید نمایند. با استفاده از اين سيستم مديران ارشد هتل مي توانند به سادگي در يک محيط زيبا و ساده ، بر شاخصهاي عملکردي هتلها و مراکز خود نظارت کامل و به روز داشته باشند. همچنين داشبورد ، اين امکان را براي استفاده کنندگاني كه زمان زيادي از روز را خارج از محل کارشان سپري   مي كنند ، مهيا   مي کند که از راه دور قادر باشند به سرعت و راحتي ، به اطلاعات مورد نظرشان دسترسي داشته باشند.

سیستم مدیریت گزارشات یا «داشبورد مدیریتی»یک نرم‌افزار و یا سیستم متمایز و جدا از دیگر سیستم‌های اطلاعات نیست ،  بلکه يك چارچوب کلی ارائه می‌کند که دیگر سیستم‌های اطلاعات بتوانند بر مبنای آن با یکدیگر همخوان ‌شوند.

 در نرم افزار هتلداری تحت وب  مدریک با بكارگيري از متد هاي جديد توسعه وب مانند Web-Part ها ، امكان شخصي سازي گزارشات به صورت خلاصه و با استفاده از چارت هاي گرافيكي در صفحه اصلي نرم افزار براي مديران فراهم مي گردد .  مدير هر بخش می تواند با حفظ سطح دسترسي ، گزارشات مورد نياز روزانه خود را با يك نگاه و در صفحه اصلي ورود به نرم افزار مشاهده و براي اطلاعات تكميلي به صفحه خاص آن گزارش مراجعه نمايد .

نرم افزار هتلداری تحت وب

امکانات ویژه و عمومی سیستم 

  • سیستم ها مبتنی بر وب WEB BASED بوده و برای اجرا شدن در محیط کاربر تنها به مرورگر BROWSER(IE8,MOZILA,CHROME,OPERA,…) اینترنت نیاز دارند و سیستم عامل نقشی در این بین ندارد .

  • بانک اطلاعاتی استفاده شده در سیستم ها MSSQLServer 2014  بوده و از کلیه امکانات به روز آن استفاده گردیده است .
  • ثبت تاریخچه کامل عملیات کاربران به صورت لحظه ای با ذکر ساعت و تاریخ وقوع ، نام کاربر ، IP شبکه ، صفحات مشاهده شده ، گزارشات تهیه شده و مدیریت آماری وقایع به عبارت دیگر امکان مدیریت کاربران با تعریف سطوح دسترسی مختلف برای هر کاربر ، ایجاد و نگهداری تاریخچه عملیات کاربران از جمله ورود ، خروج ، اصلاحات ، حذف و یا … وجود دارد .
  • مدیریت کاربران به دو روش تعریف سطح دسترسی روی امکانات سیستم و با تعریف سطح دسترسی با توجه به سطوح اطلاعات .
  • مشخصات فنی نرم افزارها صد در صدAJAX بانک اطلاعاتی MSSQLServer 2014  گزارش سازStimulSoft2015.
  • امکان تهیه گزارشات مدیریتی و ارسال به Excel جهت بررسی و با اعمال تغییرات در گزارشات .
  • امکان چند هتلی بودن با تابعیت از ساختار درختواره در هتلهای تابعه و سیاستگذاری از بالا به پایین در درختواره و امکان تجمیع اطلاعات از پایین به بالا .
  • امکان طراحی سرفصل ها با سه سطح تفصیلی شناور ( تفصیل ، مرکز هزینه ، پروژه ) .
  • متغیر بودن طول کدینگ در کلیه سیستم ها و امکان اعمال تغییرات توسط کاربر .
  • کدینگ یکپارچه و جامع با حفظ استقلال لازمه بر روی تمامی سیستم ها .
  • ارائه سیستم حسابداری تجمیعی برای استفاده در هتلهای زنجیره ای و سرمایه گذاری جهت تجمیع اطلاعات هتلهای تحت پوشش بصورت لحظه ای .
  • امکان اجرای فعالیت های متنوع و مورد نیاز جهت سهولت در ثبت اسناد حسابداری .
  • امکان تسهیم هزینه با توجه به تعاریف کاربر در مراکز تعریف گردیده.
  • امکان تعریف انواع سند های رسید ، برگشت از رسید ، حواله و برگشت از حواله با توجه به مبداء و مقصد های دلخواه و متفاوت .
  • امکان قیمت گذاری های مختلف در هر یک از انبارهای تعریف شده بصورت میانگین دوره ای ، میانگین موزون ، FIFO ، LIFO و استاندارد و مقایسه روش های قیمت گذاری با یکدیگر .
  • امکان مدیریت و کنترل چک های دریافتی و پرداختی .
  • امکان ارائه و پشتیبانی از تمامی قوانین کشوری از جمله اضافات و کسور بر روی فاکتور، ارتباط با اداره بیمه ،ارتباط با اداره مالیات ، ارتباط با انواع بانکها و صورتحسابهای بانکی و …
  • دسترسی آسان به آخرین وضعیت حساب مشتریان ، ریز گردش حساب مشتریان ، مانده حسابها توسط مدیران .
  • کلیه عملیات پذیرش ، رستورانها ، صندوقها ، رزرواسیون و … در این نرم افزار با تعامل کامل با سیستمهای مالی قابل اجرا و بهره برداری است.

نرم افزار هتلداری تحت وب

سيستم تجميعي  و کنترل مدیریت

در  نرم افزار هتلداری تحت وب مدریک قابليت تعريف هتل يا مراکز اقامتی وجود خواهد داشت و بدين ترتيب با جمع آوري اطلاعات در يك نسخه واحد و مرکزی امكان تهيه كليه گزارشات ترازها و دفاتر و غيره بصورت تجمیعی بین تمام هتلهای مجموعه بوجود خواهد آمد. بايد توجه داشت كه بستر ارتباطي مناسب در تسهيل اين امر بسيار موثر مي باشد كه در حوزه اين پروژه نمي باشد به همين دليل دو نوع ارتباط در نظر گرفته خواهد شد انتقال اطلاعات به واحد مركزي بصورت خودكار ( مثلا روزانه ) براي واحدهايي كه ارتباط online دارند و انتقال بصورت batch و ارسال و دريافت اطلاعات براي واحدهايي كه ارتباط online  ندارند.

نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری تحت وب مدربک – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزار هتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزارهتلداری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزار هتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – نرم افزارهتل داری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – برنامه هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتلداری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – سیستم هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری – برنامه هتل داری –

info@medrikgroup.com

021-91303360

تهران . خیابان کریم خان زند . رو به روی خیابان ایرانشهر. نبش کوچه عسجدی . پلاک ۱ . طبقه ۳ . واحد ۵

مدریک در نقشه
تمامی حقوق این سایت متعلق یه گروه مدریک می باشد.
نرم افزار هتلداری مدریک .